Over ons

over-ons

Over ons

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.
Missie

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil.

Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan.

We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt..

"Form follows function" is ook ons adagium.

 

 

Milestones

2006 Oprichting door de broers Sander en Pieter Wynants te Keerbergen


2008 Verhuis naar de eerste kantoorruimte in Rijmenam


2018 De kleine bureauruimte in Rijmenam werd als snel te klein. Een groter, moderner gebouw drong zich op. In december 2018 was de verhuis naar de nieuwbouw met magazijnruimte in Boortmeerbeek een feit.


2019 De allereerste opleiding vindt plaats in onze moderne vergader- en opleidingsruimte. De aanwezigen worden er een hele dag ondergedompeld in de nichewereld van de noodverlichting. 


2020 Een nieuwe huisstijl, een vernieuwde website en een nieuw CRM systeem zorgen voor een frisse wind op digitaal vlak


2022 Na bijna 2 jaar stilte door de pandemie worden onze opleidingen terug aangevat