Openbare ruimte

OPENBARE RUIMTE

FOSFARI OPENBARE RUIMTE

De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal projecten in de openbare ruimte uitgevoerd zodat we in dit marktsegment heel wat ervaring hebben opgebouwd.

Of het nu gaat om straatverlichting, verlichting van parken en pleinen, tunnels, bruggen, stations of aanstralen van prominente gebouwen, Fosfari is de ervaren partner die uw project van concept tot uitvoering mee vorm geeft.

Functionele Verlichting 

Een juist belichte openbare ruimte is een veilige openbare ruimte. Daarom is onze studiedienst beschikbaar voor berekeningen en advies conform de geldende normeringen. 

 

Smart City & Interactieve Openbare verlichting  

De architectuur van onze verlichtingssystemen geeft u de mogelijkheid om uw installatie vanop afstand te bedienen en te monitoren. Bovendien kan u met de toepassing van slimme sensoren extra data verzamelen en zo extra besparingen verwezenlijken.

 

Openbare verlichting als verfraaiing

Naast het functioneel belichten van de openbare ruimte is er ook het aspect verfraaiing van de  ruimte. Indien op adequate, dienende wijze toegepast, is openbare verlichting een belangrijke factor als onderdeel van stedelijke ontwikkeling, aandachtspunt voor cultureel erfgoed of motor van toerisme en cultuur.

 

005 Gekeurde armaturen

Ontdek ons gamma aan 005 gekeurde toestellen in de brochure hieronder.

Terug naar overzicht