Kunst & Cultuur

KUNST & CULTUUR

MUSEUM GOTHA

Of u nu oplossingen zoekt voor het zo waarheidsgetrouw mogelijk weergeven van kunstcollecties, de belichting van collecties in functie van een welbepaalde scenografie of oplossingen zoekt voor vitrinebelichting, wij behandelen elk cultureel project met de grootst mogelijke zorg.
 

Musea & Kunstgalerijen

Door de jaren heen hebben wij een heel mooie referentielijst in Belgische musea uitgebouwd. Van de belichting van permanente collecties tot tijdelijke tentoonstellingen, binnen ons uitgebreid gamma vinden we vast een oplossing en tillen we uw tentoonstelling op een respectvolle manier tot op een hoger niveau.

 

Kerken en sacrale gebouwen

In sacrale gebouwen werken wij graag op basis van een totaalaanpak, vanaf  de conceptfase tot de levering, steeds in dialoog met de ontwerpers en de gebruikers van het gebouw.

Van de uitwerking van het lichtplan tot de levering en het programmeren van verschillende sferen (dienst, viering, concert, middernachtmis,..).

De laatste jaren zien we immers dat  kerkgebouwen ook velerlei andere bestemmingen krijgen dan enkel als godsgebouw. We zien ze nu zelfs als tentoonstellingsruimte, concertzaal, bibliotheek, hotel. En met één druk op de knop kan de beheerder, naargelang de situatie, de sfeer van de kerk aanpassen. Elke invulling vraagt immers om een specifieke belichting.

Fosfari verzorgt en begeleidt uw cultureel project met expertise, respect en enthousiasme. 

 

Terug naar overzicht